Wij automatiseren hoogbouwmagazijnen over de hele wereld

boog

Gedreven in automatisering

Dat we gedreven zijn, is het minste wat u van ons kunt zeggen. Iedereen bij F.A.I.S. doet zijn job graag en is optimaal gemotiveerd om zijn of haar bijdrage te leveren. Niet zo verwonderlijk als u weet dat F.A.I.S. drijft op persoonlijk ondernemerschap van haar oprichters.

En zoiets straalt af op iedereen binnen ons team. Wij leveren systemen en oplossingen voor de industriële automatiseringsvraagstukken voor logistiek, proces, milieu en … specials. Ons terrein is voornamelijk elektrotechniek, elektronica, software, besturingstechniek en mechanische concepten. In samenwerking met partners bieden wij ook mechanische realisaties. We bedenken, ontwerpen, bouwen of assembleren en nemen in bedrijf. Na gedrevenheid volgt betrokkenheid. Betrokkenheid is nodig willen we in staat zijn een goede service en nazorg te leveren. Dat we goede techniekers zijn, neemt u van ons wel aan maar dat we een ideale partner zijn voor uw automatiseringsbehoeften, dat bewijzen we graag.

Onze mogelijkheden

'Samen-werken' is de boodschap

Goed automatiseren is vooral een kwestie van mensen, elk specialist op zijn of haar domein. Communicatie is van levensbelang in multidisciplinaire projecten van enige omvang. Dit hebben wij goed begrepen.

Naast gedrevenheid, enthousiasme, creativiteit en vakkennis reiken wij ook een structuur en methodiek aan, een kader waarbinnen het vlot maar vooral professioneel samenwerken is met alle betrokken partijen.
Enkel op deze wijze zijn complexe automatiseringsprojecten succesvol realiseerbaar. Techniekers vindt u overal, techniekers die optimaal communiceren zijn schaarser. Dat is ons recept. Een recept dat we elke dag met succes toepassen en dat de waardering geniet van elk van onze opdrachtgevers.

U bent nieuwsgierig?
Even bellen of mailen en we laten u kennismaken met onze bijzondere manier van aanpakken.

Werken bij F.A.I.S.?
samen-werken-is-de-boodschap
samen-werken-is-de-boodschap
samen-werken-is-de-boodschap
samen-werken-is-de-boodschap

Oplossing met meerwaarde

Wij worden graag uitgedaagd. Complexe problemen of vraagstukken trekken meteen onze aandacht. Zijn wij dan zo anders dan de anderen? We maken gebruik van dezelfde systemen en technieken, in dat opzicht zijn we gelijk. Nee, wij putten kracht uit onze absolute overtuiging dat kwaliteit primeert over kwantiteit. Dat maakt het verschil. Vraag het maar aan onze klanten.

Wij zijn fier en kloppen ons op de borst als we weer een project gerealiseerd hebben. Maar nooit te vroeg, wij weten hoe het kan verkeren bij automatiseringsprojecten. Handtekeningen worden pas uitgereikt aan de eindmeet. En de eindmeet voor ons betekent project opgeleverd en klaar voor gebruik, technische dossiers overhandigd, laatste schroef vastgezet en de kinderziektes overwonnen. U denkt er waarschijnlijk niet anders over.

Enkel het resultaat telt

Het probleem oplossend vermogen en het prestatievermogen van een onderneming zijn niet rechtevenredig met haar grootte, vaak is het tegendeel waar. Gelukkig maar want wij zijn een bescheiden team. Een goed team, dat blijkt, want regelmatig worden we verzocht op te treden als rescue-team. Het is nooit prettig andermans problemen te moeten oplossen maar het creëert wel een band. Het soort band dat we met u zouden willen opbouwen.

Uitblinken door eenvoud. Zo moeten de oplossingen eruitzien voor uw automatiseringsvraagstukken. Functioneel moeten zij uiteraard bieden wat vereist is, maar bovenal moeten zij betrouwbaar zijn en u in staat stellen om er duurzaam gebruik van te maken. Dit zijn oplossingen met meerwaarde. Vaak zijn ze technisch complex, maar al te vaak zijn ze complex technisch. Bedien u van eenvoudig vernuft. Kom eens met ons praten en u zal zien wat we daarmee bedoelen.

Contacteer ons