Wij automatiseren hoogbouwmagazijnen over de hele wereld

boog

Gedreven in automatisering

Wij zijn gedreven in alles wat we doen. Iedereen bij F.A.I.S. doet zijn job graag en is optimaal gemotiveerd om zijn of haar bijdrage te leveren. Niet zo verwonderlijk als u weet dat F.A.I.S. drijft op het persoonlijk ondernemerschap van haar oprichters.

En dat straalt af op iedereen binnen ons team. Wij leveren systemen en oplossingen voor de industriële automatiseringsvraagstukken voor logistiek, proces, milieu en specials. Ons terrein is voornamelijk elektrotechniek, elektronica, software, besturingstechniek en mechanische concepten. In samenwerking met partners bieden wij ook mechanische realisaties. We bedenken, ontwerpen, bouwen en assembleren. Daarnaast vinden we betrokkenheid erg belangrijk. Betrokkenheid is nodig om een goede service en nazorg te leveren.

Dat we goede techniekers zijn, neemt u van ons aan. Dat we een ideale partner zijn voor uw automatiseringsbehoeften, bewijzen we graag.

Onze mogelijkheden

'Samen-werken' is de boodschap

Goed automatiseren is vooral een kwestie van de juiste mensen: elk een specialist in zijn of haar domein. Daarbij is duidelijke communicatie van levensbelang in multidisciplinaire projecten van enige omvang. 

Naast gedrevenheid, enthousiasme, creativiteit en vakkennis reiken wij ook een structuur en methodiek aan. Op deze manier kunnen we vlot, maar vooral professioneel samenwerken met alle betrokken partijen. Enkel zo zijn complexe automatiseringsprojecten succesvol realiseerbaar. Techniekers vindt u overal, techniekers die optimaal communiceren zijn schaarser. Dat is ons recept. Een recept dat we elke dag met succes toepassen en gewaardeerd wordt door al onze opdrachtgevers.

Nieuwsgierig?
Via een telefoontje of e-mail laten we u graag kennismaken met onze bijzondere manier van werken. 
 

Werken bij F.A.I.S.?
samen-werken-is-de-boodschap
samen-werken-is-de-boodschap
samen-werken-is-de-boodschap

Oplossing met meerwaarde

Wij worden graag uitgedaagd. Complexe problemen of vraagstukken trekken meteen onze aandacht. Zijn wij dan zo anders dan de anderen? We maken gebruik van dezelfde systemen en technieken, in dat opzicht zijn we gelijk. Maar we putten kracht uit de absolute overtuiging dat kwaliteit primeert over kwantiteit. Dat maakt het verschil. 

Wij zijn altijd fier en kloppen ons op de borst wanneer we een project realiseren. Maar nooit te vroeg, want we weten nu eenmaal hoe het kan lopen bij automatiseringsprojecten. Handtekeningen worden pas uitgewisseld aan de eindmeet. En deze eindmeet houdt in: project opgeleverd en klaar voor gebruik, technische dossiers overhandigd en de laatste schroeven vastgezet. U denkt hier waarschijnlijk hetzelfde over.

Het probleem oplossend vermogen en het prestatievermogen van een onderneming zijn niet recht evenredig met haar grootte. Vaak is het tegendeel waar. Gelukkig maar, want wij zijn een bescheiden team. Een goed team, dat blijkt, want regelmatig worden we verzocht op te treden als rescue-team. Het is nooit prettig om andermans problemen te moeten oplossen, maar het creëert wel een band. En zo'n band willen we graag met u opbouwen.

Uitblinken door eenvoud. Zo moeten de oplossingen eruitzien voor uw automatiseringsvraagstukken. Functioneel moeten zij uiteraard bieden wat vereist is, maar bovenal moeten ze betrouwbaar zijn en u in staat stellen om er duurzaam gebruik van te maken. Dit zijn oplossingen met een meerwaarde. Vaak zijn ze technisch complex, maar meestal zijn ze complex technisch.

Bedien u van eenvoudig vernuft.
Kom eens met ons praten en dan vertellen we u wat we hiermee bedoelen.

Contacteer ons