Openstaande vacatures

We zoeken knappe koppen die samen met ons een eigenzinnige koers willen uitstippelen voor onze internationale expansie de komende jaren. Ben je technisch sterk, leergierig en trots op wat je kunt? Zit je er niet mee om af en toe op het vliegtuig te stappen om ter plaatse bij de klant de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij de perfecte aanvulling van ons team.

Werken bij F.A.I.S

F.A.I.S. is een Belgisch automatiseringsbedrijf, gevestigd in Herentals. Sinds ons ontstaan in 1999 hebben we een mooie klantenportefeuille opgebouwd, in België en de buurlanden. Voor onze toekomstige expansie kijken we zelfs ver voorbij de Europese grenzen.

Enkel op deze wijze zijn complexe automatiseringsprojecten succesvol realiseerbaar. Techniekers vindt u overal, techniekers die optimaal communiceren zijn schaarser.
Dat is ons recept. Een recept dat we elke dag met succes toepassen en dat de waardering geniet van elk van onze opdrachtgevers.

En zoiets straalt af op iedereen binnen ons team. Wij leveren systemen en oplossingen voor de industriële automatiseringsvraagstukken voor logistiek, proces, milieu en … specials. Ons terrein is voornamelijk elektrotechniek, elektronica, software, besturingstechniek en mechanische concepten. In samenwerking met partners bieden wij ook mechanische realisaties. We bedenken, ontwerpen, bouwen of assembleren en nemen in bedrijf. Na gedrevenheid volgt betrokkenheid. Betrokkenheid is nodig willen we in staat zijn een goede service en nazorg te leveren. Dat we goede techniekers zijn, neemt u van ons wel aan maar dat we een ideale partner zijn voor uw automatiseringsbehoeften, dat bewijzen we graag.

werken-bij-fais
werken-bij-fais
werken-bij-fais
werken-bij-fais